Happy New Year!

Een evaluatie van het afgelopen jaar, wederom een gek, maar zeker ook een tegek jaar!

2021, het jaar ná HET coronajaar 2020. Niemand wist wat we konden verwachten na een heftig, stil, onzeker en emotievol jaar. Waar 2020 vooral bestond uit veel onzekerheden en uitstellen, werd 2021 het jaar waarin we wat meer vertrouwen kregen (met ups en downs weliswaar) en we mooie opdrachten hebben mogen vervullen voor een aantal vaste, maar zeker ook nieuwe klanten. En dat doet ons deugd, want het is zeker niet niks om na een enorm zwaar jaar tóch weer te investeren in smaakmaakende beelden uit onze studio. 

We realiseren ons dit heel goed en zijn daarom heel dankbaar voor de vele mooie opdrachten die 2021 weer tot een heel mooi jaar voor Duivelseiland hebben gemaakt. Onze agenda zat bomvol het afgelopen jaar en we zijn trots op al het resultaat. Dit resultaat kun je natuurlijk in ons portfolio bewonderen en op onze social kanalen. Er is door iedereen keihard gewerkt, daarmee ook een woord van dank aan alle ZZP-ers die bij de producties van Duivelseiland betrokken zijn geweest het afgelopen jaar. Couldn't have done it without you!

We gaan er met een feestelijke knaller uit, om er met volle energie in 2022 weer tegenaan te gaan. Maandag 3 januari starten we meteen weer volle bak met toffe producties en een kleine vooruitblik in de agenda zegt ons dat ook 2022 een spetterend jaar gaat worden. We Get Everybody Hungry! So be prepared!

Blijf gezond in 2022 en hopelijk zien we je snel (virtueel) in onze studio.

Liefs,

Team Duivelseiland

Herman
Tamara
Mel
Stefanie