Tickle your senses! Het verhaal achter het product

Wat maakt het werk van een foodstudio nu zo ontzettend gaaf? Hoe zorg je ervoor dat een beeld écht binnenkomt bij je doelgroep? Hoe zorg je voor plaatjes die je bijna kunt proeven? Dit zijn vragen waar wij ons bij Duivelseiland dagelijks mee bezighouden. Beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden. Maar dan moeten het wel beelden zijn die met zorg zijn bedacht en gemaakt. Want een plat beeld zegt natuurlijk helemaal niet meer dan 1000 woorden 😉

Om echt het verschil te maken in fotografie, is het verhaal achter het product ontzettend belangrijk. Waar komt het product vandaan, hoe smaakt het, welke ingrediënten zitten erin? Allemaal elementen die de kwaliteit van het beeld enorm verbeteren als je als fotograaf de antwoorden hebt. Bij Duivelseiland denken we dan ook graag mee met onze klanten en de bureaus met wie we werken. Van 'niets' iets maken is namelijk een ware vorm van kunst. Want wij zijn pas tevreden als we het verhaal achter het product in beeld hebben weten te vangen. 
  
We zijn dan ook heel blij dat we vaak vanaf het begin worden betrokken bij een productie, zodat we mee kunnen denken in het creatieve proces. Een mooi voorbeeld hiervan is de fotoproductie die wij voor The Vinest hebben mogen maken. Onze opdracht was om het wijnassortiment zodanig in beeld te brengen dat de wijn echt van het beeld zou spatten. Verleiding was het toverwoord bij deze shoot. 
Tartaar met komkommer en eierdooier  
De beelden spreken voor zich! We hebben samen met onze foodstylisten voor elke fles wijn een prachtig smaak-pallet samengesteld. Want wijn in combinatie met eten werkt natuurlijk dubbel tot de verbeelding! Zeg nou zelf, heb je ook al zo'n trek in een verse steak tartare met een heerlijk glas rode wijn? Laat die herfst maar komen!