Spot on met Deliveroo!

Supercool! Wat een gaaf bedrijf om voor de mogen werken: Deliveroo! Wie kent het niet? Vanaf nu sowieso niet meer te missen met alle exposure in de media! Wij als lekkerbekken zijn in ieder geval allang fan. Heerlijke maaltijden aan huis van je favoriete restaurants. Ideaal. Maar ja, daar hoort natuurlijk wel smaakmakend beeld bij, want anders weet je natuurlijk niet wat je moet bestellen ;)

Van stilstaand beeld tot tv-commercial!

De eerste aanvraag bestond uit stilstaande fotografie van 6 producten. De samenwerking verliep soepel en Deliveroo was in ieder geval erg tevreden over onze manier van communiceren en de snelheid waarmee we schakelen. En jeetje, wat ging deze productie in een razend tempo! We waren inmiddels in contact gebracht met hun mediabureau, waaruit al snel de vraag kwam of we ook bewegende beelden konden schieten. En niet zomaar bewegend beeld: een heuse commercial shoot! Nu we toch bezig waren, konden we dat ook el even doen toch? Tuurlijk!

Al snel kwam het hele team bij elkaar en stond er een afspraak om de commercial te shooten. Na een duidelijke briefing van wat er gewenst was, wisten we wat ons te doen stond: een cinema-achtige commercial in een donkere setting. We hebben alles opgenomen met een hele toffe high-speed camera waarmee we spectaculair vliegende kroketten en patatten hebben vastgelegd. Ook een toffe spin bij een saladebowl was met deze camera goed te doen. Verder hebben we het heerlijke sushi beeld vastgelegd, waarbij de skills met de stokjes om de hoek kwamen kijken en als laatste (tag-on) hebben we een ingezoomed shot van 2 soorten ijs in een huiskamersetting gedraaid. En dat allemaal in onze eigen full-service studio in Amsterdam!

        

Tijdens de draaidag hebben we ook nog foto’s weten te maken van de kroketten en de saladebowl. En in dezelfde week hebben we nog stilstaande beelden van het ijs en de hamburgers gemaakt.

Benieuwd? Ja, dat snappen we wel ;) Gelukkig kun je er bijna niet omheen: de commercial is al te zien sinds 10 maart bij RTL, STER en Ziggo Sport en zal te zien zijn tot 11 april en kun je ook hier bekijken!. En de foto’s zijn reeds op abri’s verschenen en door ons al gespot. Super gaaf!

  

Actie in de taxi

Voor ons was dit een voorbeeld van een hele snelle, gave shoot. Leuk om het werk al zo snel terug te zien op groot formaat. Een “kleine” aanvraag die uitgroeide tot een knaller shoot. Gaaf om te merken dat kwaliteit, flexibiliteit en goede communicatie zoveel kan opleveren. Op korte termijn hebben we het mogelijk gemaakt om met iedereen te schakelen en samen te bewerkstelligen wat nodig was om over te gaan tot productie. Het hele team (artdirectors, regisseur, Gaffer, DOP, fotograaf, foodstyling, styling, productie) stond op scherp, hebben veel uren gemaakt en hard gewerkt, maar het resultaat is ontzettend gaaf. Zowel de klant als wij: helemaal happy!