RUMAG release: KOOK - op tafel

Rumag, bekend van de al-dan-niet controversiële teksten en quotes, komt met een speciale merchandise release en we mogen het nu ook echt van de daken schreeuwen: Het gloednieuwe KOOK – op tafel kook- en koffietafelboek is nu verkrijgbaar als pre-order! Hoe vet is dat?!

Een enorme eer dat wij de fotografie van alle recepten voor dit boek mochten fotograferen! Daarnaast bestaat het boek nog uit te gekke food-art en kun je voor elke mood en gelegenheid een recept vinden. No excuses anymore!

Het doel van RUMAG was om voor de feestdagen met een te gek kookboek te komen. Anders dan anders. Hou je niet van koken? Dan is dit nog steeds een te gek koffietafelboek om neer te leggen. Geen enkel plaatje is standaard en de dubbelzinnige teksten vliegen om je oren. Hou je wel van koken, maar ben je er geen ster in? De insteek van het boek is dat zelfs de grootste kneus een kreeft voor kan schotelen. In een rap tempo hebben we deze productie volbracht in onze kook-studio, samen als team. De creatives van RUMAG zijn steeds aanwezig geweest, waardoor het erg prettig werken was en het een waar feestje op de set werd.

De klant en wij zijn enorm blij met het eindresultaat! We bedanken iedereen van RUMAG en Julie Teeken voor de uitbesteding van dit project aan Duivelseiland, we hadden het niet willen missen!

   

   


Ps. Pre-order jouw boek nu via https://rumag.nl/product/kook-op-tafel-kook-koffietafelboek/ en ontvang een goodie cadeau!

Creative Directors: Eveline Grimberg, Femke Kamminga, Emma Posma
Art Director: Emma Muller
Foodfotografiestudio: Duivelseiland Foto & Film
Fotograaf: Mel van Vorstenbos
Foodstyling & receptuur: Julie Teeken
Foodstyling assistentie: Veronica Hamer
Styling: Ingrid van Kuringen
Productie: Julie Teeken, Ingrid van Kuringen, Mel van Vorstenbos
Beeldbewerking: Marjan van Nus (Slice of image)