Nationale week met zonder vlees: receptenboekje van De Vegetarische Slager

  • Home
  • Hungry Nieuws
  • Nationale week met zonder vlees: receptenboekje van De Vegetarische Slager

Binnenkort is het zover! De nationale week zonder vlees. Mark your agenda: 8-14 maart is het zo ver! Om hier eens even extra aandacht aan te besteden en de vleesliefhebber te inspireren, heeft De Vegetarische Slager een receptenboekje gemaakt. Dus voor iedereen die wat extra inspiratie kan gebruiken: eat your heart out met dit receptenboek.

Wij waren de gelukkige om hier een toffe shoot voor te mogen verzorgen.

De Vegetarische Slager heeft een unieke uitgave gemaakt in samenwerking met Jet van Nieuwkerk. Zij heeft, speciaal voor dit mooie merk, een aantal recepten geschreven met de heerlijke producten van De Vegetarische Slager. En deze recepten zijn vervolgens bereid door de foodstylisten van Duivelseiland en uiteraard prachtig vastgelegd op beeld voor in het kookboek!

De recepten komen in een speciaal hardcover kookboek te staan die straks te verkrijgen is bij producten van De Vegetarische Slager. Laat jij je ook inspireren voor een week mét vleesch? De filosofie van De Vegetarsiche Slager is dat je het stukje vlees niet hoeft te missen tijdens je dagelijkse eetmomenten. De producten van De Vegetarische Slager zijn gemaakt met het idee dat ze juist OOK de vleeseter laten zien dat je geen concessies hoeft te doen, wanneer je diervrij eet. 

Over Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk is natuurlijk een bekende presentatrice, gezondheid- en foodjournalist. Daarnaast heeft ze het receptenboek: ‘Het boek van Jet’ uitgebracht in 2016, waarin ze happy & healthy recepten deelt. Dit past natuurlijk ook bij de filosofie van De Vegetarische Slager, waar de nadruk wel meer ligt in het vega/vegan, duurzame & biologische plaatje.

Veel kookplezier met dit mooie receptenboek & eet smakelij(c)k!