Koffieschatten van de Aarde - Simon Lévelt

Voor een lancering van de koffieproducten van Simon Lévelt in de Albert Heijn mochten wij de fotografie verzorgen. Een fijne taak, met erg mooie producten. Nieusgierig? Lees verder!

Een grote stap voor Simon Lévelt: van echte koffiespeciaalzaak nu toch ook de grote oversteek gemaakt naar de supermarkt. Voor meer naamsbekendheid en uit branding overwegingen hebben ze hele mooie verpakkingen ontwikkeld voor 3 smaken koffiebonen en 3 smaken koffie capsules die ze bij Albert Heijn gaan verkopen.

En die prachtige verpakkingen mochten wij vastleggen. De fotografie kwam op een verticale banier in het schap bij de Ah en op een wobbler (klein kaartje die in het oog springt bij het vak van de koffie).

Qua uitstraling wilde Simon Lévelt zo dicht mogelijk bij zichzelf blijven: Waardevol, luxe, verwennend, premium kwaliteit met de look & feel van een speciaalzaak. Met de lancering bij AH willen ze de koffieliefhebber de kwaliteit van de speciaalzaak bieden, terwijl de dagelijkse boodschappen gedaan worden.

Deze ‘koffieschatten van de aarde’ zijn nu te koop bij AH, check it out!