Koffie met een twist. Check de video’s!

Koffie. Of het nu is om de dag mee te beginnen, lekker als opwarmertje tussendoor, of heerlijk na het eten. Een koffiemomentje is er eigenlijk altijd wel te verzinnen. Team Duivelseiland is ook werkelijk dol op koffie. Maar dit wisten jullie ongetwijfeld al. Daarom vinden wij het ook altijd leuk als we een mooie productie voor het Boon Magazine van Albert Heijn mogen doen!

We zijn dit keer gevraagd om videocontent voor de website van Boon magazine te creëren.
Het Boon magazine gaat over koffie; in alle opzichten. In het magazine komen heel veel verschillende onderwerpen aan bod. Van het verbouwen van koffie tot aan lekkere recepten. We maakten al vaker stilstaande content voor in het magazine, maar recent kregen we de aanvraag voor bewegend beeld. Boon heeft met boonmagazine.nl een platform gemaakt voor elke koffieliefhebber of koffiekenner. Op dit platform kun je ‘lesjes volgen in de koffieschool’, maar ook zien hoe professionele barista’s de lekkerste koffietjes maken. Speciaal hiervoor zijn een aantal heerlijke koffierecepten ontwikkeld, waar wij het bewegend beeld bij mochten maken. De video’s laten bijna stap-voor-stap zien hoe de lekkere koffie’s bereid moeten worden, maar roepen tegelijk een koffie-mood op. De video’s moeten de kijker verleiden, verlekkeren en in de mood brengen tot het maken van de koffierecepten, waar ze met het geschreven recept én de video prima mee uit de voeten moeten kunnen.
Voel jij je geroepen? Geniet ervan! Benieuwd? Laat je hier verleiden of bekijk een paar voorbeeldjes op onze eigen video pagina

   

 

   

 

   
Mede mogelijk gemaakt door:
Creative producer: Ico van Rheenen
Video: Duivelseiland
Edit: Roland Gaedtgens (Liquid Cake)
Styling: Kamer 465