Heilige Boontjes

Lees meer over ons aandeel in de toffe samenwerking tussen bol.com en Albert Heijn!

Koffie. Het zwarte goud voor velen! Koffie staat voor gezelligheid, warmte, knusheid en wat ons betreft ook voor productiviteit. Op de studio worden er dan ook (veel te veel) heerlijke kopjes koffie gedronken. Koffie is zo ingeburgerd in ons dagelijks leven, dat Albert Heijn samen met bol.com, Illy, Lavazza, Nescafe, Starbucks, Segafredo en nog veel meer andere bekende koffiemerken heeft besloten om een speciaal BOON magazine te maken.


En wij mochten een deel van de fotografie verzorgen! Een opdracht naar ons hart natuurlijk. In het sfeervolle café Caron in het hartje van Amsterdam, zijn we begonnen met de shoot. Daarna zijn we aan de slag gegaan in onze eigen full-service fotostudio. Door de perfecte styling & de juiste belichting hebben we weer wat heerlijke shots vastgelegd. Bekijk met eigen ogen het resultaat!

   


Door middel van het BOON magazine komt alles in de wereld van koffie bij elkaar. Het magazine staat bomvol smaakmakende zoete en hartige recepten voor de ideale koffie momentjes. Daarnaast biedt het ook inspiratie over het fijnste koffiezetapparaat.

   


Dusss: ben jij een koffieliefhebber en kun je wel wat inspiratie gebruiken voor bijvoorbeeld de brunch die je wilt organiseren? Gun jezelf je favoriete kop koffie en laat je meenemen in de wereld van de heilige boontjes! Koffie & zoetigheid: een heeeeeerlijke combinatie!