Guilty Pleasure: chocoladedadels van De Mooij

Gebroeders De Mooij Amsterdam staat natuurlijk bekend om haar mooie kwaliteitsproducten voor de horecatoeleveranciers, retailers en groentespeciaalzaken. Ben je op zoek naar iets lekkers en speciaals? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ze besteden ook veel aandacht aan het goed vastleggen van hun producten, want ja jij als liefhebber moet natuurlijk wel goed zien wat voor product je precies koopt.

Nou, bij Duivelseiland is dat nou precies onze specialiteit: de foodproducten op zo’n manier vastleggen dat het water je in de mond loopt!

Opdracht: make it special!

De vraag van Gebroeders De Mooij Amsterdam kwam op het volgende neer: maak een mooi beeld waarin de chocoladedadels goed naar voren komen. Op een luxe en aantrekkelijke manier. De combinatie van chocolade en dadels moest er mooi uitspringen! Zij importeren chocoladedadels in wit, puur en melk. Allemaal even heerlijk 😉 Wij ontvingen een aantal samples voor de fotografie. We hebben vooral veel chocolade en “naakte” dadels in beeld gebruikt, zodat je goed kunt zien waarvan het product is gemaakt en wat je dus voor lekkers kunt verwachten als je de doos opent!

De compositie was best lastig en duurde wel eventjes. Maar ons geduld werd beloond, want juist die perfecte compositie van het product is zo belangrijk voor een mooi eindresultaat. We hebben met scherpte-diepte techniek een prachtige resultaat neergezet waar de klant erg blij mee is.

Het mooie doosje waar de foto op komt werd ontworpen door Miranda van Kester (Mirakuleus).

Heb jij ze al geproefd?