Going nuts with Beautiful Nuts

Als echte lekkerbekken vinden we het bij Duivelseiland ab-so-luut geen straf om weer een mooie shoot te verzorgen voor Beautiful Nuts.

In het verleden hebben we al eens een aansprekende compositie voor Van Dijk Groothandel mogen maken van allerlei kleinverpakkingen van dit mooie merk. En dat is blijkbaar goed bevallen, want we hebben een nieuwe productie voor ze mogen verzorgen. Ditmaal ging het om 3 soorten beeld:
2 sfeerbeelden van een gezonde nootmix met gedroogd fruit
1 sfeerbeeld voor de kleinverpakking van pinda’s

Leuk om te zien is dat de verpakkingen waarmee we deze sfeerbeelden hebben gemaakt, de nieuwe verpakkingen zijn waar wij de compositie voor gefotografeerd hebben. Hoe leuk?!

Om exact de juiste doelgroep aan te spreken werd de nadruk bij de eerste sfeerbeelden echt gelegd op frisheid & gezondheid. Noten zijn immers (met mate) een gezonde toevoeging op je levensstijl. Maar een nootje bij de borrel is natuurlijk ook altijd heeeeeeerlijk en zorgt voor weer een heel ander gevoel. Dus het andere sfeerbeeld hebben we meer in een donkere setting gemaakt, zodat het goed aansluit bij het borreltijd- gevoel.

Hoe eet jij je nootjes het liefste?