Een Duivels kijkje achter de schermen: SHOOT!

Heb je je nu altijd al afgevraagd hoe het eraan toegaat op een professionele fotoshoot? Dat snappen we, want alhoewel het voor ons dagelijkse kost is, begrijpen we wel dat het leuk is om af en toe eens een kijkje achter de schermen te nemen!

We hebben dan ook speciaal voor jou een aantal foto’s en video’s geschoten die je een gevoel geven bij wat er zoal in de studio gebeurt. Ook deze shoot vond weer plaats in onze eigen full-service fotostudio in Amsterdam. Zo werken we meestal, fijn voor onszelf én fijn voor onze klanten. Hier hebben we alles bij de hand, is het licht perfect en te stellen naar elk gewenst resultaat. En een ander bijkomend voordeel is dat we alle stylingelementen binnen handbereik hebben.

Zoals je ziet wordt er veel aandacht besteedt aan details. Maar het succes van een mooi beeld, is ook echt alleen maar te behalen met een goed oog voor detail. Komt er wel genoeg stoom van de koffie, is de lichtinval precies zoals hij moet zijn? Allemaal elementen waar we rekening mee moeten houden.

We kunnen nog niet verklappen voor wie het is, maar we mogen wel delen is dat het een video-shoot is over koffie. Heeeerlijk: want de hele studio rook ernaar. Dat is ook zo’n leuk bijkomend voordeel van foodfotografie!

Het worden video’s die in het teken staan van verleiding, verlekkeren en in the mood komen van koffiedrinken. Heerlijk ontspannen! Video’s waarin de doelgroep zich herkent en naar verlangt. Even dat bewuste genietmoment. Even alles de boel laten en genieten van een heerlijke kop koffie. Het zijn spannende koffies geworden, gemaakt met een echte koffiespecialist.
Stay tuned, binnenkort zullen we al het materiaal releasen!