Een duivels kijkje achter de schermen: backdrops!

Om jou als klant wat meer gevoel te geven bij het reilen en zeilen in onze studio, zullen we af en toe een duivels kijkje achter de schermen geven! Want hoe gaat het er nu precies aan toe in een professionele fotostudio? Eén van de onderwerpen die we graag met je delen is: het creëren van backdrops!

Iedere productie vraagt om een passende styling. Voor goede fotografie zijn backdrops super belangrijk. Say what?! Backdrops! Dat zijn de achter- en ondergronden die gebruikt worden bij een fotoshoot. Want naast goed licht, is een sprekende en passende achtergrond natuurlijk net zo belangrijk; fotografen weten daar alles van. Als klant ben je je hier misschien niet altijd bewust van bij het inzetten van fotografie voor jouw product of dienst, dus wij denken graag met je mee.  Een backdrop die niet past bij de stijl van de shoot of het product kan van invloed zijn op het eindresultaat. En dat maakt je natuurlijk wel uit! Backdrops worden van verschillende materialen gemaakt en elk materiaal heeft zijn voordelen en nadelen. Met onze kennis en ervaring weten we goed welke materialen bij welke styling passen en kunnen we jou hierin adviseren. Soms past het ook beter bij een product om juíst net voor iets tegendraads te kiezen. Gelukkig beschikken we bij Duivelseiland over een enorme hoeveelheid styling elementen. En een diversiteit aan backdrops is hier een onderdeel van. Zo hoeven onze klanten zich hierover geen zorgen te maken en laten we elke foto op unieke wijze van de achtergrond knallen. Samen kiezen we de juiste backdrops, zodat deze prefect aansluit bij de sfeer van de productie. We adviseren graag hoe jouw product het beste tot zijn recht komt!

  

Vandaag zijn Herman & Tamara lekker aan het werk om een aantal van onze backdrops weer helemaal mooi te maken; zo goed als nieuw en passend voor de volgende opdracht!