Deep-dive in het dream-team van Duivelseiland : Tamara Toornvliet

  • Home
  • Hungry Nieuws
  • Deep-dive in het dream-team van Duivelseiland : Tamara Toornvliet

Omdat wij onze klanten graag kennen, kunnen we ons goed voorstellen dat onze klanten het ook erg fijn vinden om ons alvast te leren kennen. Allereerst zullen we Tamara voorstellen, onze gezellige, teveel-koffie-drinkende duizendpoot!

Powervrouw

Ja, powervrouw, want Tamara doet HEEL VEEL! Niet alleen is ze front office hartstikke hard aan het werk, maar ze beheert ook nog eens de administratie. Factureren, declareren en alle rompslomp die hoort bij het runnen van een eigen bedrijf! Het is knap hoe ze zich toch steeds weer inleest in alle veranderende maatregelen, belastingen en overige informatie en ‘on top of her game’ is. Daarnaast runt ze het huishouden en is ze een liefdevolle moeder voor dochter Tess.

 

Wat doe je precies voor Duivelseiland?

“Ik zeg altijd, ik doe alles behalve de fotografie. Nee, er zijn zaken (sales, marketing bijv.) waar ik me liever niet mee bezig houd en ik doe ook graag wat minder. Het is, gelukkig, nog lekker druk, maar met alles wat ik erbij doe is het soms wel heel veel. Ik doe de producties en het plannen het liefst. Ik vind het leuk om met de klanten in gesprek te gaan over wát ze nou precies zoeken in een campagne en stel dan de juiste vragen om tot een compleet plaatje te komen. In zo’n gesprek leer je elkaar (en de opdracht) beter kennen en dat maakt dat we tot een prachtig eindresultaat kunnen komen, keer op keer.”

Wat maakt jouw baan nou zo leuk?

“De variatie van mensen die bij ons over de vloer komen (in Coronatijd wat minder uiteraard), de variatie in opdrachten en lekker ons eigen ding doen is waar ik blij van word. We hebben een ontzettend leuk team en een mooi netwerk van ZZP-ers waar we stuk voor stuk goed contact mee hebben. De vrijheid die we hebben om mooie producten af te leveren is heel leuk en waardevol. Ik ga dus vooral goed op variatie in mijn werk en dat heb ik hier genoeg! Als de klanten meer dan tevreden zijn ben ik heel trots op ons.”

      

               Tamara is van alle markten thuis                                                                    Busted!

Okay, maar wat is jouw geheim? Jij lijkt alle ballen zo makkelijk in de lucht te houden!

“Plannen, plannen, plannen. Tot op het vervelende aan toe, maar ik word dus ook weer gelukkig als alles tot in de puntjes geregeld is. Daarom vraag ik altijd heel specifiek en op detailniveau naar de briefing en de opdracht of het concept. Het is in deze business zo makkelijk om dingen over het hoofd te zien of ‘aan te nemen’. En dan staan we op de set en is het ineens niet duidelijk. Dat kost tijd en dat probeer ik altijd te voorkomen. Ik zorg ervoor dat het voor de fotografen zo helder mogelijk is hoe en wat ze shooten en wanneer iedereen alles weer kan verwachten. Maar ook thuis is plannen belangrijk. Wanneer we een weekendje weg gaan komen de lijstjes alweer tevoorschijn. Dan hoor ik twee diepe zuchten, maar ik ben uiteindelijk wel blij dat alles mee is. Doelmatig, praktisch en vooruitdenkend werken helpt mij in elk aspect van het dagelijkse leven. Dus ook op werk en dat werpt uiteindelijk wel z’n vruchten af.”

 

Vertel eens iets over jezelf; wat zijn je hobby’s, wat zijn de dingen die men niet over je weet?

“Nou, ik drink dus teveel koffie en te weinig water ;) Ik hou niet van groente en fruit en ben gillend gek op snoep en ribbelchips naturel. Ik hou van het zonnetje, donkere druilerige dagen zijn niet aan mij besteed. Het liefst lees ik een boek in het zonnetje in de hangmat-stoel bij ons vakantie huisje in Maarssen, met een koud biertje! Zwemmen doe ik echter pas als het 30+ graden is. Ik lees omdat ik het fijn en ontspannen vind, maar ook om bij in slaap te vallen. Dan lees ik een boek het liefst in bed of op de bank met een dekentje op een sporadisch luie dag. Verder vind ik het leuk om met Tess af en toe eens te bakken. Vooral Tess vindt dat heel leuk en gezellig. Ik denk ondertussen: oh god, wat moeten we ermee? In de studio zien ze me ook niet meer aan komen met al die zoetigheden en alles zelf opeten is ook overdreven. Maar het blijft wel gezellig. Verder hou ik van de wintersport (liefst met zon), waar ik heerlijk met mijn snowboard de bergen af suis. Ik voel me dan echt vrij. Ook heb ik een voorliefde voor felgekleurde sneakers!”

Zo, we hopen dat je een beetje dichter bij ons bent gekomen door dit kijkje achter de schermen in een tijd waar afstand houden nog nooit zo'n prominente rol heeft gespeeld. Daarom vinden wij deze kennismaking extra belangrijk. Who's next? Onze fotograaf Mel is de volgende op de lijst. Be prepared for her story!