DEEP-DIVE IN HET DREAM-TEAM VAN DUIVELSEILAND: STEFANIE WIRZ-VAN LEUVEN

  • Home
  • Hungry Nieuws
  • DEEP-DIVE IN HET DREAM-TEAM VAN DUIVELSEILAND: STEFANIE WIRZ-VAN LEUVEN

We zijn al aardig opweg met de kennismaking van het Duivelse team. We maken weer een deep-dive en na Mel (en de pandanpootjes van Bubu) is Stefanie aan de beurt. Lees snel verder...

Stefanie…de jonge hond van het Duivelse team! Sinds januari 2020 versterkt zij het kantoor-team. Samen met Tamara zorgt ze ervoor dat alles rondom de studio, en natuurlijk de fotografie, op rolletjes loopt. Haar sterke kanten? Ze weet van aanpakken, niets is te gek, ‘kom maar op, ik regel het!’ Stefanie is o.a. verantwoordelijk voor marketing & communicatie en het benaderen van nieuwe klanten. Laat haar maar Duivelseiland  Fotografie ‘pitchen’…

 

Hoe ben je bij Duivelseiland terecht gekomen?

“Ja! Bizar verhaal eigenlijk: ik was een middagje met een foodstylist mee (Yuri Sterk) om hem te assisteren bij een opdracht bij Duivelseiland. Ik hielp hem bijvoorbeeld met boodschappen slepen, eenvoudige preps, een pan water opzetten. Gewoon simpele dingen. Maar bij het koken van de spruitjes ging het mis: de theedoek, waarmee ik de oren van de pan had vastgepakt, bleef achter een pin van het fornuis hangen en ik goot zo een hele pan kokend water over mijn hand. Ik heb de rest van de dag af en aan met mijn hand onder de kraan gestaan en toen besloten: okay, een carrière als foodstylist is dus NIET voor mij weggelegd, ik kan mezelf beter presenteren in mijn eigen vakgebied ;-) Dus ik heb een balletje opgegooid bij Herman en daar had hij wel oren naar. Een paar dagen later kwam ik op sollicitatiegesprek en the rest is history.”

 

Wat vind je leuk in dit werk?

“Ik vind het fantastisch om alle producties tot leven te zien komen in een set. Van idee, naar concept, naar briefing, naar het binnenkomen van de producten (soms nog top-secret). Ik vind het altijd heel leuk om te zien wat de foodstylisten en stylisten er dan op de set van maken. Het idee komt dan echt tot leven en als klap op de vuurpijl maken de fotografen er dan een supermooie foto van. Het is leuk om mee te kunnen denken in de conceptfase, het creatieve trekt me aan. Daarnaast ben ik heel enthousiast over food! Ik hou zelf enorm van bakken en koken (gooi dus nog wel af en toe een pan kokend water over mijn hand), mooie gerechten en vernieuwende dingen. Ik moet wel zeggen; het werken bij Duivelseiland is funest voor je lijn! Het ruikt hier soms zó lekker! Dan moet ik echt oppassen dat ik niet al een halve maaltijd naar binnen werk, nog voor we moeten lunchen ;) Zelfs frituur op de vroege ochtend vind ik écht geen probleem!”

 

Wat moeten we nog meer van jou, als nieuwkomer, weten?

“Haha, hobby’s, geheimen en gekke dingen zeker?! Tja, ik heb een aantal clichés voor je in 3…2…1..: ik hou van sporten (voetbal, Rocycle), lekker eten en gezellige dingen doen met mijn gezin en vrienden. Mijn hobby is (taarten) bakken, maar het levert me toch ook weer zoveel werk en stress op, dat ik het echt alleen voor de verjaardagen van gezin/familie doe! Ik krijg er altijd wel reacties op, maar ik begin er niet aan haha! Ik ben een echte dropliefhebber (liefst katjes & honingdrop) en sinds ik 2 kids heb ben ik van no-coffee naar koffieliefhebber gegaan. Ik kan dat warme bakkie cafeïne echt beter waarderen dan voorheen. Net als een fijne borrel overigens… Geen geheimen, ik heb geen hondje met pandanpootjes (wel buren met een hond die voorkeur heeft voor mijn achtertuin!) en geen crazy schoenen tic of een Lego-addiction. Wel een voorliefde voor gluhwein (yay for the season), leuke Marktplaats vondsten en Masterchef Australië (kom ik toch weer op het thema ‘food’ uit). Ah toch wel een geheim: ik ga heel lekker op het bingewatchen van no-brain series (zoals the Hills, vier handen op 1 buik, 16 and pregnant, etc). Heerlijk!

 

Stefanie! We zijn heel blij met jou in ons team! Binge-watchend and all ;-) We krijgen je nog wel aan het taartenbakken!! 😝 En als beloning zullen we daar een supermooie foto van maken!

 

Last but not least: volgende keer is het de beurt aan onze Herman! We stellen hem graag aan je voor en zullen ons best doen om ook bij hem een paar geheimen te ontfutselen!