De voordelen van een full-service studio

Waarom zou je als opdrachtgever nu willen werken met een full-service fotostudio? Is dat niet alleen maar onhandig en duurt alles heel lang? Integendeel! In onze ogen zouden veel agencies geholpen zijn met het inhuren van een externe full-service fotostudio zoals Duivelseiland.

Als je werkt met een full-service fotostudio brengt dat juist allemaal voordelen met zich mee. Om je een gevoel te geven bij de voordelen en bij de elementen die je kunt outsourcen, nemen we je even mee in dit proces. Wel zo fijn als je net op het punt staat om alles zelf te gaan regelen, wellicht kunnen wij je juist helpen!

Wat kun je verwachten van een full-service studio?

Vanuit een agency kun je de hele productie bij ons neerleggen. Wij nemen de volledige productie uit handen. We verzorgen de conceptfase, denken mee in de oriëntatiefase en creatiefase.  De zogenoemde preproductie fase. Super belangrijk, want zonder een gaaf en passend concept ben je natuurlijk helemaal nergens. Bij Duivelseiland hebben we inmiddels al heel veel klanten mogen helpen op dit gebied.

Ook marketingtechnisch houden we de pijlpunten in de gaten en zullen we ons goed inleven in de klant. Wat wil het merk graag uitdragen? Wat is de brand identity? Wat zijn de behoeftes van de doelgroep, maar ook: wat doen concurrenten al? Waar wordt het voor gebruikt en in wat voor uiting gaan we het terug zien? Met al deze vragen in ons achterhoofd creëren we dan een beeld, of de beelden die benodigd zijn. 

Na de preproductie fase, kun je de hele productie aan ons uitbesteden. Je hebt nergens omkijken naar. We nemen je werkelijk alles uit handen: fotografie, styling, foodstyling, visagie en fashion styling. We verzorgen de hele productiefase, waarin jij altijd een vast contactpersoon hebt. Zo garanderen we snelle en duidelijke communicatie en ben jij altijd volledig op de hoogte. Als je als agency zelf een productie regelt, ben je vaak heel veel onnodige tijd kwijt aan communicatie en afstemmen. Terwijl je met een full-service fotostudio juist tijd en geld bespaart! Win-win lijkt ons zo!

Daarnaast hoef je je nooit zorgen te maken over een goede locatie om te shooten. Wij hebben namelijk een compleet uitgeruste studio, mét keuken en in-house styling. Onze enorme voorraad aan attributen is natuurlijk een enorm bijkomend voordeel.

Tijdens het hele proces blijf jij altijd op de hoogte. Dus je besteedt je mooie project uit, zonder het gevoel te hebben dat je out of control bent. Daar zorgen wij namelijk wel voor. Je weet precies wat er speelt, wanneer wat gebeurt en wat de resultaten zijn. En als de productie klaar is, verzorgen we natuurlijk ook nog de beeldbewerking (voormontage en namontage). In deze fase kunnen wij eventuele feedback van de klant nog goed verwerken voor het optimale resultaat.

Kortom: iedereen blij!

  • Een smaakmakend eindresultaat
  • Professionele studio
  • Super ervaren team
  • Alles onder 1 dak
  • Korte communicatielijnen
  • Geen stress over deadlines, die houden wij namelijk scherp in de gaten!

 

Zo. Mocht jij nu een agency zijn en nog enige twijfel hebben om het zelf te gaan doen, dan is die twijfel bij deze verdwenen lijkt ons.

Ben je benieuwd naar details of ben je benieuwd naar de ervaringen van andere agencies met ons? Neem dan even contact op via: T 0206732247 of via ons contactformulier