Behind the Scenes: Nederlandse Zuivel Organisatie

Superleuk! Voor deze klant hebben we in het verleden al eens mooie shoots mogen verzorgen. En now they are back! We zijn gevraagd om een grote, veelzijdige shoot te doen voor hun product- en lifestylefoto's. Alles weer even in een nieuw, fris jasje. Helemaal passend bij de huidige tijdsgeest.

Een fotoshoot met zuivel

De shoot was veelzijdig: we hebben veel leuke, moderne en stoere foto's gemaakt van allerlei verschillende zuivelproducten. En omdat we er zelf zo blij mee waren, maar ook omdat we weten dat jij het leuk vindt om te zien hoe het er bij ons achter de schermen aan toe gaat: hierbij some insights

    

We kunnen uiteraard niet wachten om de resultaten te delen, maar voor nu kunnen we alvast zeggen dat het hele mooie foto's zijn geworden. Wordt vervolgd!

Hoe gaat zo'n fotoshoot?

De klant kwam bij ons op locatie in onze eigen full-service foodfotografiestudio in Amsterdam. Uiteraard moest iedereen voor binnenkomst een negatieve Coronatest laten zien, voordat we daadwerkelijk aan de slag konden gaan. We hadden een dubbele set in de studio, met allemaal mooie, spontane modellen die we samen met de zuivelproducten mochten vastleggen.
Om de boodschap echt over te brengen, hebben we 2 huiselijke settings gecreëerd in de studio met onze eigen styling. Wat vind je ervan?