Hungry Deal

Foto en video deal

SUMMER HUNGRY DEAL

Met het razendsnelle 5G-netwerk in opkomst, worden ook de mogelijkheden op websites en devices verhoogd. Filmpjes, clips, zwaardere bestanden zullen binnen no-time gedisplayed kunnen worden. Dit biedt veel kansen voor ondernemers om hun product of dienst op een andere manier weer te geven (op sites, in-store, etc). Omdat de echte omarming van het 5G-netwerk steeds dichterbij komt en we in deze Covid-19 periode iets extra’s willen doen voor onze klanten hebben we een leuke deal bedacht:

Tot 1 augustus 2020 bieden wij bewegend beeld aan bij de foodfotografie opdracht. Geheel GRATIS! In overleg bekijken we, aan de hand van het product/service/opdracht, wat geschikt is en hoeveel bewegende beelden dit worden. Hierbij moet je denken aan een short clip, cinemagraph of plotagraph bijvoorbeeld. Deze kunnen worden ingezet op social media of op websites/narrowcasting, etc.

Doe er nu je voordeel mee en maak snel een afspraak om jouw foodproductie naar een hoger niveau te tillen. We denken heel graag met je mee om er samen iets moois van te maken! En vergeet niet: We get everybody hungry!

 

Foto en video van dezelfde productie

Deal? Ja, deal! Want bij Duivelseiland kunnen we foto en motion tegelijkertijd shooten. Een uniek fenomeen, want de set en het licht voor motion zijn vaak anders dan bij fotografie. We hebben de skills en apparatuur om aparte clips te maken, naast de fotoshoot, die gebruikt kunnen worden in de website, social media, narrowcasting, etc. Want waarom geen gebruik maken van de aangeklede set én de producten voor extra footage?! Ook nog eens lekker duurzaam en dat is anno 2020 ook wel nodig! Deze deal leidt tot conceptuele, visuele en creatieve consistentie in verschillende media.

En daarom deze unieke Hungry Deal. We hebben een aantal voorbeelden om te laten zien hoe dat er uit kan zien voor een campagne:

 

                             

                             

 

Met deze aanbieding kunnen er vaak ook budgetten van verschillende afdelingen (social, editorial, lifestyle, etc) gecombineerd worden, waardoor het vaker haalbaar is en uiteindelijk ook kosten bespaard worden. Een deal is immers pas een deal als je er ook echt voordeel uit haalt!

 

Bel ons om de mogelijkheden voor jouw project te bespreken - Nothing is impossible!